«Έβραζαν» στην ΑΕΚ με τις αποφάσεις του Πολωνού διαιτητή Στεφάνσκι και του VAR Κβιατκόφσκι στον αγώνα με τη Μαρσέιγ. Οι άνθρωποι της Ένωσης δεν μπορούσαν να δεχθούν αυτή την εχθρική διαιτησία κι εξέφρασαν τα παράπονά τους στην UEFA.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας έκανε λάθη στο παιχνίδι της και στο τέλος έφυγε ηττημένη με 3-1 από το «Βελοντρόμ», αλλά τα στελέχη της δεν μπορούσαν σε καμία περίπτωση το θέμα, καθώς έχουν αρκετά παράπονα από την αντιμετώπιση της οποίας έτυχαν.

Αρχικά, η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε για επιθετικό φάουλ πάνω στον Βίντα στη φάση που απέφερε το πρώτο γκολ των Γάλλων, ενώ θεωρούν ότι ο διαιτητής τους καταδίκασε οριστικά καταλογίζοντας ένα πολύ αυστηρό έως ανύπαρκτο πέναλτι στη φάση με πρωταγωνιστές Άμραμπατ και Λόντι.

Ως εκ τούτου, μετά τον αγώνα οι υπεύθυνοι της ομάδας διαβίβασαν αρμοδίως τις ενστάσεις τους για τα σφυρίγματα του Στεφάνσκι, ενώ ανάρτηση για τη διαιτησία έκανε και ο επικεφαλής του Γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης, που έγραψε:

«Velodrome. Ένα γήπεδο που όταν τυχαίνει να παίζει σε αυτό η ΑΕΚ νιώθουμε στο πετσί μας τι σημαίνει να σε πνίγει που σου στερούν αυτό που αξίζεις. Ένα λάθος μέσα στο παιχνίδι ΟΚ σε κάνει να τα βάζεις με την τύχη σου. Το άλλο όμως δεν καταπίνεται».

Πηγή