Στον ανακριτή θα απολογηθεί σήμερα ο 36χρονος που συνελήφθη στη Δράμα με την κατηγορία του κατ’ εξακολούθηση βιασμού του ανήλικου γιου της συντρόφου του και της απόπειρας βιασμού άλλου αγοριού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πατέρας του 36χρονου, δηλώνει συγκλονισμένος με τις κατηγορίες για τον γιο του και πιστεύει πως κάτι τέτοιο αποκλείεται να έχει συμβεί, γιατί όπως είπε κάτι θα είχε καταλάβει γιατί ζούσαν όλοι μαζί στο σπίτι, στη γειτονιά των Κοκκινογείων της Δράμας.

Αρχικά, μέσα στην εβδομάδα, είχε απασχολήσει την Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας, μετά από καταγγελία σε βάρος του 36χρονου, για απόπειρα βιασμού του 15χρονου, φίλου του θύματος.

Σημειώνεται ότι η απόπειρα έγινε στην πόλη της Δράμας το βράδυ της Κυριακής των Χριστουγέννων, όταν ο ανήλικος πέρασε τη νύχτα στο σπίτι του συμμαθητή του. Όπως είπε το παιδί στους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια της βραδιάς κι ενώ κοιμόταν, ο σύντροφος της μητέρας του φίλου του προσπάθησε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά. Όμως, κατάφερε να ξεφύγει και μίλησε στη μητέρα του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 15χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή, όπως και ο 15χρονος φίλος του.

Πηγή