Τα νέα του ΕΣΠΑ

Ευρωπαϊκή Ημέρα για τη Θάλασσα 2021 #EMD2021, 20-21 Μαΐου 2021 – Σημειώστε την ημερομηνία!

26/3/2021

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα για τη Θάλασσα 2021 (European Maritime Day – EMD) διοργανώνεται φέτος με δυνατότητα φυσικής και διαδικτυακής παρακολούθησης. Το συνέδριο EMD 2021 θα διεξαχθεί στις 20-21 Μαΐου 2021, στην πόλη Den Helder της Ολλανδίας, συνδιοργάνωση της πόλης Den Helder, της επαρχίας της Βόρειας Ολλανδίας (Noord-Holland) και του Υπουργείου Υποδομών και Διαχείρισης Υδάτων.

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα για τη Θάλασσα 2021 είναι η διήμερη ετήσια εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας, οι ενδιαφερόμενοι για τα θαλάσσια ζητήματα της ΕΕ έρχονται σε επαφή, συζητούν και αναπτύσσουν κοινή δράση για τις θαλάσσιες υποθέσεις και τη βιώσιμη γαλάζια οικονομία. Το συνέδριο EMD, αποτελεί το μέρος συνάντησης των «Αρχηγών των Ωκεανών» και παρέχει μια διαδραστική εμπειρία παρακολούθησης και συζήτησης γύρω από την τρέχουσα κατάσταση ενός ευρέως φάσματος θεμάτων, που αφορούν τη γαλάζια οικονομία και το θαλάσσιο περιβάλλον.

Ακόμη, το συνέδριο διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό εξαίρετων ομιλητών, πολλαπλές συνεδρίες που διοργανώνονται από ενδιαφερόμενους φορείς και υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για την προώθηση, διευκόλυνση και επίλυση των προβλημάτων των έργων, καθώς και συναντήσεις διεπιχειρησιακής συνεργασίας.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 4 Μαΐου 2021. 

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ. 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Είδος

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 26/3/2021

Πηγή