Πύρρειος εξελίχθηκε η χθεσινή νίκη της ΑΕΚ επί του Αστέρα Τρίπολης για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς η Ένωση καλείται να πληρώσει σημαντικό αγωνιστικό τίμημα.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα πρέπει να πορευθεί για το επόμενο διάστημα χωρίς τον κορυφαίο επιθετικό της, τον Λιβάι Γκαρσία.

Ο ταχύτατος άσος τραυματίστηκε στα τελειώματα του πρώτου ημιχρόνου και η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε σήμερα (26/2) έδειξε θλάση α΄ προς β΄ στον δεξιό προσαγωγό, που σημαίνει απουσία για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες.

Κατά συνέπεια ο ποδοσφαιριστής θα λείψει από τα ντέρμπι Κυπέλλου (1/3) και πρωταθλήματος (12/3) με τον Ολυμπιακό, από το ματς με τον ΟΦΗ (5/3), ενώ θα απουσιάσει και στο ενδεχόμενο που οριστεί ο αγώνας με τον Ατρόμητο στις 8 Μαρτίου.

Επίσης, εκφράζεται αμφιβολία και σε κάθε περίπτωση είναι οριακή η συμμετοχή του στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ, στις 18 ή στις 19 Μαρτίου.

Το πλήγμα είναι σημαντικό για τους «κιτρινόμαυρους», αφού ο Λιβάι έχει κομβική συμμετοχή στο παιχνίδι της ΑΕΚ, έχοντας πετύχει μέχρι τώρα 15 γκολ και μοιράσει 5 ασίστ.

Πηγή