Οι κορυφαίες ομάδες του ισπανικού ποδοσφαίρου έρχονται στο ACTION 24 για να διεκδικήσουν το πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Βαλένθια και Μπέτις ανταμώνουν στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας με ένα και μόνο στόχο. Να επιστρέψουν πίσω στην Ισπανία με το τρόπαιο του Σούπερ Καπ στις βαλίτσες τους.

Την αρχή κάνουν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Βαλένθια, σήμερα 11 Ιανουαρίου, στις 22:00. Η Βασίλισσα της Ευρώπης θα βρει απέναντι της, τις «Νυχτερίδες». Οι Μαδριλένοι, επιθυμούν να διατηρήσουν το τρόπαιο στην τροπαιοθήκη τους και να φτάσουν τα 13 συνολικά. Από την άλλη μεριά η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο έχει σηκώσει μόλις μία φορά το Σούπερ Καπ Ισπανίας στην ιστορία της. Κι αυτή το μακρινό 1999.

Αυτό, όμως, δεν την κάνει καθόλου αμελητέο αντίπαλο. Το αντίθετο μάλιστα. Την κάνει πιο επικίνδυνη, με μεγαλύτερη δίψα για διάκριση.

Μία ημέρα αργότερα (Πέμπτη 12.01, 22:00), στην κεντρική σκηνή ανεβαίνουν η Μπέτις και η Μπαρτσελόνα. Από τη μία μεριά οι Σεβιγιάνοι, που δεν έχουν κατακτήσει ποτέ το θεσμό και από την άλλη ο σύλλογος με τις περισσότερες κατακτήσεις στην ιστορία. Συγκεκριμένα, οι «Μπλαουγκράνα» μετρούν 13 τρόπαια στο μουσείο τους.

Το φαβορί, λοιπόν, εδώ είναι ξεκάθαρο, αλλά στο ποδόσφαιρο αυτό δεν σημαίνει ποτέ τίποτα. Ειδικά όταν κρίνονται όλα σε ένα ματς. Επιπλέον η Μπέτις έχει αποδείξει ότι δεν μπαίνει τυχαία στο αεροπλάνο για τη Σαουδική Αραβία. Το αξίζει πραγματικά.

Οι νικήτριες ομάδες των δύο ημιτελικών θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο μεγάλο τελικό (Κυριακή 15 Ιανουαρίου, 22:00). Θα είναι το μεγάλο ζευγάρι ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα εκεί; Ή θα υπάρξει κάποια έκπληξη από αυτές που συνηθίζει το ισπανικό ποδόσφαιρο;

Οι απαντήσεις θα δοθούν ζωντανά και αποκλειστικά στο ACTION 24! Μείνετε συντονισμένοι.

Πηγή