Τα νέα του ΕΣΠΑ

#EUANDU – Το μέλλον μας ενώνει: Διαδικτυακό Συνέδριο της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα στις 18/1/2021

14/1/2021

Το #EUANDU είναι ένα διαδικτυακό, διαδραστικό, ενημερωτικό αλλά και ψυχαγωγικό συνέδριο που διοργανώνεται από την αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Η φετινή έκδοση του ‘EUANDU’ θα εστιάσει στην έρευνα, την τεχνολογία και την καινοτομία, και τη σύνδεση με τις εφαρμογές τους στην αγορά και την καθημερινότητα του πολίτη.

Στόχος του συνεδρίου είναι οι νέοι να ενημερωθούν, να υποστηριχτούν και να εμπνευστούν, έτσι ώστε να ανακαλύψουν τη δουλειά των ονείρων τους, να κάνουν την ιδέα τους πραγματικότητα και να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Στο συνέδριο συμμετέχουν Ερευνητικά Πανεπιστημιακά Κέντρα που έχουν αναδείξει την έρευνα σε αυτούς τους τομείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό: το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΠΙΣΕΥ) στην Αθήνα, το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) στην Κρήτη και το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγράφονται στην ιστοσελίδα https://www.euandu.eu/ και να συνδεθούν στο συνέδριο στις 18 Ιανουαρίου για να  γνωρίσουν καινοτόμες ιδέες που ξεκίνησαν από το ερευνητικό εργαστήριο και έγιναν επιτυχίες στην αγορά αλλά και για να πάρουν μέρος στο διαδικτυακό παιχνίδι με δώρο ένα ταξίδι γνωριμίας με την ΕΕ στις Βρυξέλλες.

Περισσότερα https://www.euandu.eu/.

Είδος

Φορέας

Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 14/1/2021

Πηγή