Ως τώρα, θα έπρεπε ενδεχομένως να στερήσουμε από τον εαυτό μας τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε κάθε λεπτό από τον χρόνο των διακοπών μας, περιμένοντας να ταξιδέψουμε την επόμενη ημέρα. Τώρα, τα δεδομένα αλλάζουν και αμέσως μετά το γραφείο, παίρνουμε το απογευματινό πλοίο για τον παράδεισο.

Ο λόγος για την μοναδική δυνατότητα που δίνει η SEAJETS, η εταιρεία με τον το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Με το CHAMPION JET 1 της εταιρείας λοιπόν και με ένα από τα απογευματινά της δρομολόγια, ταξιδεύουμε για Σύρο, Μύκονο, Πάρο και Νάξο, χωρίς να χάνουμε ούτε μια ώρα από τις διακοπές μας. Και αν αναρωτιέστε γιατί να επισκεφτείτε τους συγκεκριμένους προορισμούς, δείτε τα παρακάτω και κλείστε εισιτήρια!

Στη Σύρο για τα πολιτιστικά ραντεβού του Σεπτεμβρίου:

  • 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Λαϊκών και Παραδοσιακών χορών: 6-9/9
  • Stray Art Festival 2024: 13-15/9
  • 12ο Φεστιβάλ Τζαζ Σύρο: 19-21/9
  • Animasyros 17.0:  23-29/9

Στη Μύκονο γιατί φέτος βρέθηκε στην 3η θέση των κατηγοριών «Καλύτερο νησί στην Ευρώπη» και «Καλύτερες παραλίες διεθνώς» (Best Beaches).

Στην Πάρο γιατί δεν είναι τυχαίο πως μετά τη δημοφιλή σειρά «One Day» που την επέλεξε για τα γυρίσματά της, μια ακόμη σειρά έξι επεισοδίων, επίσης βρετανικής παραγωγής, με τίτλο «Malice» ολοκλήρωσε τις λήψεις στο τρίτο σε μέγεθος νησί των Κυκλάδων.

Στη Νάξο για το Φεστιβάλ 2024 που τελεί υπο την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και της Πρεσβείας της Λιθουανίας στην Ελλάδα με μουσική, θέατρο, βραδιές λόγου, διαλέξεις, προβολές αλλά και εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους.

Αμέσως μετά το σχόλασμα λοιπόν, επιβιβαζόμαστε και ξεκινάμε ένα ταξίδι στην απόλαυση, με άνεση που ξεχωρίζει σε όλη τη διαδρομή, πινελιές πολυτέλειας σε όλη την ταξιδιωτική εμπειρία και οπωσδήποτε όλα αυτά με ταχύτητα που δεν μπορεί να συγκριθεί. Γιατί ποιος θέλει να καθυστερεί στην κατάκτηση της καλοκαιρινής απόλαυσης;

Τα δρομολόγια από τον Πειραιά φέρνουν πιο κοντά

-Τη Σύρο σε 2.20’
-Τη Μύκονο σε 3.00’
-Την Πάρο σε 3.55’
-Τη Νάξο σε 4.35’

Info
www.seajets.com
210 710 7 710
Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

Πηγή