Η K&Co Με Μία Ματιά

Η “Κουκλουμπέρης Γεώργιος & Συνεργάτες” αποτελεί μία σύγχρονη, φιλόδοξη και συνεχώς εξελισσόμενη λογιστική – φοροτεχνική και συμβουλευτική εταιρεία, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1996. Κύρια δραστηριότητά μας, είναι η παροχή υψηλού επιπέδου και εξειδικευμένων λογιστικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών προς φυσικά πρόσωπα, επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της εποχής μας και η  συνεχώς μεταβαλλόμενη φορολογική και εργατική νομοθεσία καθιστούν την ύπαρξη αξιόπιστων συμβούλων δίπλα σας απαραίτητη. Για το λόγο αυτό η εταιρεία μας είναι άρτια στελεχωμένη με μια αξιόλογη και δυναμική ομάδα έμπειρων και πλήρως καταρτισμένων ανθρώπων που εργάζεται σε μόνιμη βάση, αλλά και με μια ομάδα επιλεγμένων εξωτερικών συνεργατών και νομικών συμβούλων καλύπτοντας έτσι, ένα ευρύτερο φάσμα αναγκών για να σας παρέχουμε πλήρως ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα.Χάρη της πολυετούς εμπειρίας μας και της συνεχούς παρακολούθησης των διαδικασιών και των αλλαγών σε φορολογικά, εργατικά και επενδυτικά θέματα είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στο συμβουλευτικό χαρακτήρα της “Κουκλουμπέρης Γεώργιος & Συνεργάτες”, για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε φορολογούμενου φυσικού ή νομικού προσώπου, που επιδιώκει άψογη οργάνωση της επιχείρησής του και ζητά να είναι απόλυτα καλυμμένο στις σχέσεις του με τις οικονομικές υπηρεσίες και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Στην “Κουκλουμπέρης Γεώργιος & Συνεργάτες” επιτυγχάνουμε τη μείωση της γραφειοκρατίας, καθώς και την άμεση και ορθή εξυπηρέτησή σας, χτίζοντας παράλληλα, σταθερές σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης. Η υπόσχεση που μπορούμε να σας δώσουμε είναι η συνεχής συμβουλευτική δράση, με επισταμένη παρακολούθηση και αξιοποίηση όλων των επιχειρηματικών και επενδυτικών ευκαιριών προς όφελός σας.

Υπάρχει συνεργασία με τα μεγαλύτερα συνεργαζόμενα γραφεία ορκωτών και των τεσσάρων συστηματικών τραπεζών της Ελλάδος. Η “Κουκλουμπέρης Γεώργιος & Συνεργάτες” αναλαμβάνει και συνεργάζεται και με επιχειρήσεις εκτός της πόλεως του Βόλου και του Νομού Μαγνησίας όπως Λάρισα – Τρίκαλα – Καρδίτσα – Λαμία – Χαλκίδα – Σέρρες – Βέροια – Βόρειες Σποράδες – Σκιάθος – Σκόπελος – Αλόννησος και γενικότερα σε όλη την Ελληνική επικράτεια.