Σε κοινές δηλώσεις στο περιστύλιο της Βουλής προέβησαν ο νέος επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ Νίκος Παππάς και η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, η οποία και ορκίστηκε το πρωί.

Ο νέος πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, ανέφερε ότι «από σήμερα η Πόπη Τσαπανίδου είναι μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Είναι ένα άξιο στέλεχος της παράταξης και με την επάρκειά της, την οποία και στο παρελθόν έχει αποδείξει, θα βελτιώσει τις δυνατότητές μας να παρεμβαίνουμε στη Βουλή και να επικοινωνούμε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, για πολλά θέματα, προς την κοινωνία».

Π. Τσαπανίδου: Είμαι αποφασισμένη να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου

Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου από την πλευρά της ανέφερε ότι «, αναλαμβάνω κι εγώ τα καθήκοντά μου. Μού έγινε μία πρώτη ενημέρωση από τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκο Παππά και τον διευθυντή της Κ.Ο., Θανάση Μωραΐτη, σε πολύ καλό κλίμα για το πώς θα δουλέψουμε στο εξής. Είμαι αποφασισμένη να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να εργαστώ κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις υπηρετώντας τα συμφέροντα του ελληνικού λαού».

Η κ. Τσαπανίδου ορκίστηκε Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ως πρώτη επιλαχούσα του ψηφοδελτίου, μετά την παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα του κ. Όθωνα Ηλιόπουλου.

Η κ. Τσαπανίδου είχε την Τρίτη συνάντηση με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλη Καπνισάκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, αποδέχθηκε την έδρα.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, στην ορκωμοσία της Πόπης Τσαπανίδου, ήταν παρούσα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έλενα Ακρίτα, η οποία σχολίασε ειρωνικά: «Στον ΣΥΡΙΖΑ θα κάνουμε εκλογές μέχρι να φύγει ο Στέφανος Κασσελάκης».

Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ – Αδερφός Κασσελάκη σε Φαραντούρη: Συμπορεύσου με τη βάση, πριν πάτε όλοι στον πάτο – Αιχμές κατά Τσίπρα

Πηγή