Μπορεί ο χρόνος της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη να παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, ο ίδιος πάντως συνεχίζει τις στοχευμένες εμφανίσεις του, χωρίς να παίρνει θέση για τις εσωκομματικές εξελίξεις, αν και έχει δηλώσει «παρών» εν όψει της κούρσας για την ηγεσία.

Σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε τη βιομηχανία Robotics Gizelis στο Σχηματάρι Βοιωτίας, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία τον συνόδευσε στην επίσκεψη. Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Κασσελάκης, παρέστη στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, στην Τρίπολη.

«Σήμερα, με τον Στέφανος Κασσελάκης βρεθήκαμε στη βιομηχανία Robotics Gizelis στο Σχηματάρι Βοιωτίας, σε μια αμιγώς εξωστρεφή βιομηχανία ρομποτικής που δραστηριοποιείται και παρέχει λύσεις σε 55 χώρες σε όλο τον κόσμο» έγραψε στην ανάρτησή της η κ. Τζάκρη προσθέτοντας: «Συνομιλήσαμε με τους 100 εργαζόμενους της επιχείρησης, οι περισσότεροι εκ των οποίων υψηλής εξειδίκευσης (μηχανολόγοι μηχανικοί, μηχανικοί ρομποτικής), με τον ιδιοκτήτη της Βαγγέλη Γκιζελή, ο οποίος συνεχίζει την παράδοση της οικογενειακής επιχείρησης που ίδρυσε πριν απο 55 χρόνια στον κλάδο της επεξεργασίας μετάλλου ο πατέρας του Σταμάτης και είναι αυτός που την μετεξέλιξε σε μία σύγχρονη, τεχνολογικές αιχμής βιομηχανία και την αδερφή του Μαίρη Γκιζελή κου ασχολείται με τα οικονομικά της επιχείρησης για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει μια σύγχρονη βιομηχανία όπως τα θέματα γραφειοκρατίας της δημόσιας διοίκησης, έλλειψης διασύνδεσης με την πανεπιστημιακή έρευνα, ανυπαρξίας χωροταξικού σχεδιασμού και της μη υποστήριξης της εξωστρεφούς δραστηριότητας απο την πλευρά της Πολιτείας».

(Πηγή φωτ. facebook.com/TheodoraTzakri)
(Πηγή φωτ. facebook.com/TheodoraTzakri)

Διαβάστε ακόμη:

Μπορεί ο Σωκράτης Φάμελλος να κερδίσει τον Στέφανο Κασσελάκη; – Μετάλλαξη εναντίον επανεκκίνησης 

Πηγή