Από το 2019, το instacar έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην ελληνική αγορά μέσω της καινοτόμου υπηρεσίας ευέλικτης μίσθωσης οχημάτων. Η υπηρεσία αυτή σημειώνει σταθερή άνοδο, ενισχύοντας τη θέση της εταιρείας στον κλάδο των μετακινήσεων.

Η νέα πρόταση

Με την ολοκλήρωση της πρώτης πενταετίας λειτουργίας, το instacar προχωρά στη νέα του κίνηση: την πώληση σχεδόν καινούργιων οχημάτων από επίσημες ελληνικές αντιπροσωπείες.

Οι επιλογές οχημάτων

Πρόκειται για αυτοκίνητα κατασκευής μετά το 2019 που έχουν ελεγχθεί πλήρως από τους τεχνικούς της εταιρείας στα instacar points. Επιπέον, συνοδεύονται από πιστοποιήσεις χιλιομέτρων από ανεξάρτητους φορείς.

Στο πλαίσιο του λανσαρίσματος της νέας υπηρεσίας, το instacar προσφέρει στους πρώτους πελάτες σημαντικά οφέλη, όπως δωρεάν μικτή ασφάλεια, αυτοκίνητο αντικατάστασης και δωρεάν service για έναν χρόνο. Παράλληλα, οι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες service του instacar και να επωφεληθούν από προνομιακά χρηματοδοτικά προγράμματα.

Επιπλέον, το instacar δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες που μισθώνουν κάποιο όχημα, να το αγοράσουν, πληρώνοντας την αντικειμενική του αξία, κάνοντας απλά αίτηση στην εταιρεία.

Ο Αντώνης Σαμοθράκης, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του instacar, δήλωσε σχετικά:

«Από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας, θέλουμε να παρέχουμε στους χρήστες μας καινοτόμες υπηρεσίες, διαφορετικές επιλογές, καθώς και ευελιξία στην απόκτηση του οχήματος που επιθυμούν. Σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά, για εμάς στο instacar έχει μεγάλη σημασία ο εκσυγχρονισμός και η βελτίωση των υπηρεσιών μας, αυξάνοντας παράλληλα τις επιλογές για τους πελάτες μας. Η είσοδός μας στην πώληση οχημάτων αποτελεί ένα σπουδαίο βήμα, που επιβεβαιώνει την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη που έχουμε κερδίσει από τους χρήστες της πλατφόρμας μας».

Η νέα υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη στην ιστοσελίδα https://www.instacar.gr/buy, με νέες προσθήκες οχημάτων όλων των κατηγοριών να ακολουθούν σύντομα.

Πηγή