«Δεν θα σας αφήσουμε να πλήξετε. Όχι εγώ, ο ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας προσερχόμενος στο νέο του γραφείο στη Βουλή, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανο Κασσελάκη.

Ο κ. Τσίπρας απάντησε με χιούμορ αλλά και με χαλαρή διάθεση στις ερωτήσεις που του έκαναν οι δημοσιογράφοι για τη συνάντηση που είχε με τον διάδοχό του. «Του ευχηθήκατε σιδεροκέφαλος. Το κατάλαβε;» τον ρώτησε δημοσιογράφος με τον απελθόντα πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά χαριτολογώντας: «Η πολιτική είναι events my dear, όπως έλεγε ο Τσόρτσιλ».

«Του κάνατε ταχύρρυθμα;» σχολίασε δημοσιογράφος. «Μαθαίνει γρήγορα…», είπε ο κ. Τσίπρας χαμογελώντας.

Η στιχομυθία με τους δημοσιογράφους με τον κ. Τσίπρα να απαντά στις ερωτήσεις ευδιάθετος, αλλά και να στέλνει το μήνυμα πως μία «έκρηξη» στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ωφελούσε κανέναν.

Δημοσιογράφος: Έγινε παράδοση-παραλαβή…

Αλ.Τσίπρας: Δεν είναι υπουργείο να κάνουμε παράδοση-παραλαβή. Τι να του δώσω; Του έδωσα το “βαλιτσακι” με τους κωδικούς των πυρηνικών.

Δημοσιογράφος: Το θέμα είναι αν θα έχουμε πυρηνική έκρηξη…

Αλ.Τσίπρας: Κανέναν δεν θα ωφελούσε, δεν νομίζω…

Δημοσιογράφος: Θα πάτε απόψε στο γήπεδο;

Αλ.Τσίπρας: Αυτό είναι όντως ένα σοβαρό ερώτημα. Να δούμε, αν θα διαβάσει νωρίς ο μικρός.

Κλείνοντας τη σύντομη συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι θα είναι πολύ συχνά στη Βουλή, συμπληρώνοντας ότι «αυτό είναι το γραφείο μου».

naftemporiki.gr

Πηγή