Η εταιρεία Med Sea Health Α.Ε., ιδιοκτήτρια εταιρεία του Miraggio Thermal Spa Resort, ανακοίνωσε  την έγκριση υδάτινου πεδίου στην περιοχή Κάνιστρο Κασσάνδρας Χαλκιδικής έπειτα από αίτημα που είχε καταθέσει στους αρμόδιους φορείς. Πρόκειται για μια επιχειρηματική πρωτοβουλία της Med Sea Health Α.Ε. που για την υλοποίηση της έγκρισης επέλεξε ως ανάδοχο την εταιρεία «Ελληνικά Υδατοδρόμια».

Στο Υδάτινο Πεδίο στο Κάνιστρο της Χαλκιδικής θα υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιούνται καθημερινά μέχρι έξι ζεύγη πτήσεων (προσθαλάσσωση- αποθαλάσσωση) ανά αεροπορική εταιρεία υδροπλάνων από υδατοδρόμια αλλά και από χερσαία αεροδρόμια.

Ενθουσιασμένος με την έγκριση εμφανίστηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Med Sea Health Α.Ε. κ. Αλέξανδρος Γιαννακίδης: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί, με την έγκριση αυτή έγινε πραγματικότητα ένα όνειρο που έχουμε για την ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής» Πρόσθεσε ότι πρόκειται για μια αρχή-ορόσημο για τον τουρισμό και την Ελλάδα και ότι αυτή η αφετηρία ξεκινά απ’ το Miraggio.

«Προορισμοί όπως η Χαλκιδική θα είναι πλέον προσβάσιμοι πιο εύκολα, ενώ οι επισκέπτες που βρίσκονται εδώ, θα μπορούν να πεταχτούν σε ένα νησί για εκδρομή, για λίγες επιπλέον μέρες διακοπών ή και το αντίθετο», είπε ο κ. Γιαννακίδης.

Προτεινόμενα για εσάς

Πηγή