Η ΑΝΕΚ LINES μας καλωσορίζει με τον αυθεντικό αέρα της Κρήτης, προσφέροντάς μας κάτι παραπάνω από απλά ένα ταξίδι. Όπως ένα κρητικό σπίτι ανοίγει τις πόρτες του με γενναιοδωρία και ζεστασιά, έτσι και τα πλοία της ΑΝΕΚ LINES κάνουν τους επιβάτες να αισθάνονται σαν φιλοξενούμενοι, προσφέροντας εμπιστοσύνη, οικειότητα και άνεση.

Απολαύστε προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε
Η ΑΝΕΚ LINES διαθέτει μια σειρά από προσφορές για να κάνετε το ταξίδι σας στα Χανιά και το Ηράκλειο ακόμα πιο προσιτό. Απολαύστε πακέτα από μόλις €102 για επιβάτες με Ι.Χ. ή από €229 για 4κλινη καμπίνα και Ι.Χ. Δείτε όλες τις διαθέσιμες προσφορές εδώ και επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα.

Άνετες κρατήσεις και καμπίνες για κατοικίδια
Ταξιδέψτε με άνεση μαζί με το αγαπημένο σας κατοικίδιο, χάρη στις ειδικές καμπίνες PET που προσφέρει η ΑΝΕΚ LINES. Κατά το online booking, μπορείτε να κλείσετε θέση για το κατοικίδιό σας χωρίς επιπλέον κόστος. Ζητήστε την καμπίνα κατοικίδιων κατά την κράτησή σας και απολαύστε ένα ευχάριστο ταξίδι με την αγαπημένη σας παρέα.

Extra tips για ένα αξέχαστο ταξίδι

  • Πρόγραμμα Επιβράβευσης Seasmiles: Εκδώστε την κάρτα σας μέσω του https://seasmiles.com/el/ ή εν πλω και απολαύστε εκπτώσεις και προνόμια σε περισσότερους από 240+ συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.
  • Οικολογική Συνείδηση: Χρησιμοποιήστε τους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης εν πλω και βοηθήστε να πλέουμε μαζί για ένα βιώσιμο αύριο.

Η ΑΝΕΚ LINES συνεχίζει να μας προσφέρει αξέχαστα ταξίδια, με την αυθεντική κρητική φιλοξενία και άνεση που αναζητούμε. Κλείστε το επόμενο ταξίδι σας σήμερα εδώ και ανακαλύψτε την Κρήτη με την ΑΝΕΚ LINES!

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η ΑΝΕΚ LINES, μέλος της Attica Group, με 9 πλοία στο δυναμικό της μας φιλοξενεί εν πλω και μας ταξιδεύει σε Χανιά και Ηράκλειο!

Με στόλο που ξεπερνά τα 40 πλοία, η Attica Group δραστηριοποιείται με τα εμπορικά σήματα Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Αnek Lines, συνδέοντας καθημερινά και καθόλη τη διάρκεια του έτους περισσότερους από 60 προορισμούς, στην Ελλάδα και στις γραμμές εξωτερικού (Ελλάδα – Ιταλία), προσφέροντας σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες.

Πηγή