Η ζωή μας είναι γεμάτη από καθημερινά διλήμματα, αλλά όταν έρχεται η στιγμή για καλοκαιρινές αποδράσεις, η επιλογή είναι μία: Hellenic Seaways. Για διακοπές στις Κυκλάδες και το Β.Α. Αιγαίο ή αυθόρμητες εξορμήσεις στον Σαρωνικό, η Hellenic Seaways σας προσφέρει την πιο γρήγορη, άνετη και αξιόπιστη λύση για ένα ευχάριστο ταξίδι.

Ανακαλύψτε τις ομορφιές των νησιών
Νησιά του Σαρωνικού: Ταξιδέψτε με τα Aero Highspeed και το Flying Cat 4 και ανακαλύψτε τις ομορφιές του Πόρου, την αρχοντική Ύδρα, τις μαγευτικές Σπέτσες, την καταπράσινη Ερμιόνη και το γραφικό Πόρτο Χέλι.

Κυκλάδες: Απολαύστε το γρήγορο και άνετο ταξίδι με το Highspeed 4, που σας μεταφέρει στην Πάρο, τη Νάξο, το Κουφονήσι και την Αμοργό. Είτε προγραμματίζετε μια σύντομη απόδραση, είτε μια μεγαλύτερη διαμονή, η Hellenic Seaways σας μεταφέρει γρήγορα και εύκολα στους αγαπημένους σας προορισμούς.

Β.Α. Αιγαίο: Ταξιδέψτε στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και ζήστε μοναδικές εμπειρίες. Κλείστε το εισιτήριό σας τώρα στο hsw.gr και ξεκινήστε τις διακοπές σας με την Hellenic Seaways.

Προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε
Επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές της Hellenic Seaways και ταξιδέψτε με εκπτώσεις έως και 50%. Δείτε όλες τις διαθέσιμες προσφορές και επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα για το επόμενο σας ταξίδι.

Άνετες κρατήσεις και καμπίνες για κατοικίδια
Η Hellenic Seaways φροντίζει και για τους τετράποδους φίλους σας. Κατά το online booking, μπορείτε να κλείσετε θέση για το κατοικίδιό σας και να ταξιδέψετε μαζί του άνετα και ευχάριστα στις καμπίνες PET, χωρίς επιπλέον κόστος.

Extra tips για ένα αξέχαστο ταξίδι

  • Πρόγραμμα Επιβράβευσης Seasmiles: Εκδώστε την κάρτα σας μέσω του https://seasmiles.com/el/ ή εν πλω και απολαύστε εκπτώσεις και προνόμια σε περισσότερους από 240+ συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.
  • On-board Infotainment Πλατφόρμα @sea: Απολαύστε ενημερωτικό και ψυχαγωγικό υλικό μέσω του wifi των πλοίων.
  • Οικολογική Συνείδηση: Χρησιμοποιήστε τους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης εν πλω και συμβάλετε σε ένα βιώσιμο αύριο.

Η Hellenic Seaways συνεχίζει να προσφέρει αξέχαστα ταξίδια, συνδυάζοντας άνεση, ταχύτητα και αξιοπιστία. Κλείστε το επόμενο ταξίδι σας σήμερα και ανακαλύψτε τις ομορφιές του Αιγαίου με την Hellenic Seaways!

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η Hellenic Seaways, μέλος της Attica Group, με 15 πλοία στο δυναμικό της, προσεγγίζει αγαπημένους προορισμούς στα νησιά του Σαρωνικού, τις Κυκλάδες και το Β.Α. Αιγαίο.

Με στόλο που ξεπερνά τα 40 πλοία, η Attica Group δραστηριοποιείται με τα εμπορικά σήματα Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Αnek Lines, συνδέοντας καθημερινά και καθόλη τη διάρκεια του έτους περισσότερους από 60 προορισμούς, στην Ελλάδα και στις γραμμές εξωτερικού (Ελλάδα – Ιταλία), προσφέροντας σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες.

Πηγή