Αν είσαι ενεργός συνδρομητής του e-forologia ή του Taxheaven, μπορείς να κερδίσεις ΔΩΡΕΑΝ κορυφαία εκπαιδευτικά προγράμματα του Oμίλου EPSILON NET.

Λάβε ΤΩΡΑ μέρος στον διαγωνισμό!

1 τυχερός

Θα κερδίσει ΔΩΡΕΑΝ φοίτηση στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Business Information Systems του Epsilon College, αναγνωρισμένο από το University of Northampton.

Συνολικής αξίας 9.500€!

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στα Επιχειρησιακά Συστήματα Πληροφορικής εναρμονίζεται πλήρως με τις διεθνείς τάσεις στην πληροφορική και δίνει ολοκληρωμένη αντίληψη για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη λειτουργία των Πληροφοριακών Συστημάτων.

Γλώσσα διδασκαλίας: ΕΛΛΗΝΙΚΑ | Διάρκεια: 18 μήνες

Απευθύνεται σε στελέχη οικονομικών τμημάτων και λογιστές φοροτεχνικούς, ώστε να μπορέσουν να κατανοήσουν και να διαχειριστούν τις επιπτώσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού στις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάζονται. Το πρόγραμμα τους επιτρέπει να εξελίξουν τις γνώσεις τους στα πληροφοριακά συστήματα των επιχειρήσεων, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες που παρέχουν σε αυτές.

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 τυχεροί

Θα παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ το επαγγελματικό Φορολογικό και Λογιστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα Financial Accounting της Epsilon Training.

Συνολικής αξίας 950€ x 3 = 2.850€!

Φορολογικό & Λογιστικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα που έχει ως κύριο χαρακτηριστικό την απόλυτη συμβατότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας με την καθημερινή εργασιακή πρακτική.

Γλώσσα διδασκαλίας: ΕΛΛΗΝΙΚΑ | Διάρκεια: 80 ώρες

Απευθύνεται σε Απόφοιτους Οικονομικών σχολών και βοηθούς Οικονομικών Διευθύνσεων, με κύριο χαρακτηριστικό τον κατάλληλο προσανατολισμό και την απόλυτη συμβατότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας με την εργασιακή πρακτική. Ενισχύει τη σύνδεση με την αγορά εργασίας και τις επαγγελματικές απαιτήσεις όλων των λογιστικών γραφείων και οικονομικών τμημάτων κάθε επιχείρησης.

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπέβαλε την αίτησή σου για την υποτροφία που σε ενδιαφέρει μέχρι την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023!

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Προϋπόθεση εγγραφής: Η απόκτηση πτυχίου από εκπαιδευτικό ίδρυμα ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ ή απόδειξη πολύχρονης επαγγελματικής εμπειρίας.

Δείτε τους όρους του διαγωνισμού

Πηγή