Συλλογή υπογραφών για την αποπομπή του εκπροσώπου τύπου του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Όμηρου Τσάπαλου

Ως Διαδικτυακή Ομάδα Παρέμβασης Λογιστών-Φοροτεχνικών συντασσόμαστε με το δελτίο της Κεντρικής Διοίκησης του ΟΕΕ.

Ο κ.Τσάπαλος σε τηλεοπτική εκπομπή, σε απάντηση στο δίκαιο αίτημα του ΟΕΕ αλλά και όλων των λογιστών-φοροτεχνικών για επιμήκυνση του χρόνου υποβολής των δηλώσεων, είπε αυτολεξεί «για πρώτη φορά θα έχουν χρόνο να κάνουν και διακοπές οι λογιστές, των οποίων οι γυναίκες τους γκρίνιαζαν όταν δίναμε παράταση» και ότι «δεν θα δοθεί καμία παράταση».
 
Οι δηλώσεις αυτές πέρα του ότι εμπαίζουν, προσβάλουν και εξοργίζουν έναν ολόκληρο κλάδο, που δίνει και τη ζωή του για να καλύψει λάθη και παραλείψεις του υπουργείου εθνικής οικονομίας και οικονομικών και της ΑΑΔΕ, θα έπρεπε και να τύχουν της ίδιας αποδοκιμασίας και από πλευράς πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού. Ζητάμε την αποπομπή του συγκεκριμένου κυρίου για όσα προκλητικά και σεξιστικά σχόλια έκανε στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό.

Προς ενίσχυση του αιτήματος προχωράμε στη Συλλογή υπογραφών, οι Συναδέλφισσες και οι Συνάδελφοι που επιθυμούν, μπορούν να υπογράψουν στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/sW4ddJoijVezv5e2A

Οι Διαχειριστές:
Γκλιάτη Σοφία
Δοϊρανλή Χριστίνα
Κοντός Αθανάσιος
Κωστάζου Νίνα
Μητακίδης Γεώργιος
Μπατάκης Διομήδης
Παϊδούσης Ισίδωρος
Φρεγγίδης Νικόλαος

Πηγή