ΙΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΟΕΕ ΤΗΣ 10/12/2023

Αγαπητέ Συνάδελφε κε Αλεβιζάκη, επειδή απευθύνεστε σε μένα προσωπικά στην επιστολή σας έχω χρέος να σας απαντήσω απευθυνόμενος ευγενικότατα σε έναν καλό Συνάδελφο, χωρίς να περιμένω περαιτέρω διάλογο.

Μέχρι χτες πίστευα ότι συνομιλώ με έναν αξιόλογο Συνάδελφο με ήθος και αξιοπρέπεια αλλά διαπιστώνω ότι η μνήμη σας είναι πολύ αδύνατη. Τρία χρόνια λοιπόν πριν, πρώτοι απ όλους καταθέσαμε στην ΑΑΔΕ 15 σελίδες προβλήματα του myDATA τα οποία τα συνέταξα προσωπικά και τα εγκρίνατε παμψηφεί και εσείς προσωπικά αλλά και το μέλος της παράταξής σας που συμμετέχει στην Επιτροπή Λογιστών του ΟΕΕ. Σε όλη τη διάρκεια των 3 ετών μέχρι σήμερα σε κάθε Συνεδρίαση πάντα ψηφίζατε υπέρ ως παράταξη για τα υπομνήματα που στέλναμε στην ΑΑΔΕ για τα συνεχιζόμενα προβλήματα που υπάρχουν μέχρι σήμερα και ευτυχώς υπάρχουν τα βίντεο που αποδεικνύουν όλα τα παραπάνω. ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.

Αυτονόητο λοιπόν είναι ότι επιμείναμε και πιέσαμε καταστάσεις για τις διορθώσεις των τεραστίων προβλημάτων του myDATA αλλά και όλων των προβλημάτων που μας ταλάνισαν 4 χρόνια. Σε όλα τα αιτήματα λοιπόν της Επιτροπής των Λογιστών ήσασταν παρόν είτε προσωπικά είτε ως Παράταξη και ΠΑΝΤΑ η ψήφος σας ήταν ΥΠΕΡ των Αιτημάτων που διατυπώναμε.

Τέλος γνωρίζετε πολύ καλά τι πετύχαμε διότι πανηγυρίζατε μαζί μας για τις επιτυχίες του ΟΕΕ και της Επιτροπής μας όπως την Ψήφιση της Ασθένειας πρόσφατα, την ακύρωση των προστίμων των ΜΥΦ 2017, την μείωση των ορίων από 50.000 σε 30.000, τη διαγραφή προστίμων όταν ο Φόρος Εισοδήματος είναι κάτω των 100 €. Επίσης γνωρίζετε πολύ καλά τη Συνολική αντίδραση του ΟΕΕ στους 3 Υπουργούς αφού εσείς προσωπικά δεν μπορέσατε να ψελλίσετε κουβέντα όταν ο κος Σταϊκούρας μας αποκάλεσε τεμπέληδες.

Και πρέπει να σας θυμίσω τον Ν.4557 όπου τη σημαντική εκείνη ημέρα στο Υπουργείο θα θυμάστε πολύ καλά ποιός ήταν εκείνος που κούνησε στον Διοικητή τον κανονισμό των Δικηγόρων και απαίτησε να είναι ίδιος και ο δικός μας. Λυπάμαι κε Αλεβιζάκη γιατί προ των Εκλογών αλλάξατε πρόσωπο και παρουσιάζεστε διαφορετικά απέναντι στους Συναδέλφους και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο, ήσασταν παρών και πάντα σε όλες τις συνεδριάσεις του ΟΕΕ ήσασταν στην Κεντρική Διοίκηση και πάντα στα Αιτήματά μας προσυπογράφατε.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία στις Εκλογές αλλά με πολιτικά επιχειρήματα και όχι με ψεύδη τέτοιου επιπέδου.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΙΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής του Κώδικα Δεοντολογίας του ΟΕΕ
Μέλος της Επιτροπής MyData

Πηγή