Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας στις πρόσφατες εκλογές της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. από 01/03/2022 ως 13/03/2022, ανεξάρτητα από το την εκλογική προτίμηση του καθένα.

Η συμμετοχή των 510 μελών στις εκλογές της ΕΦΕΕΑ, παρά τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας και της πρόσφατης κακοκαιρίας, έδειξε ότι οι συνάδελφοι επιθυμούν και προσδοκούν δυναμική ανάληψη δράσης από την Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών, το μεγαλύτερο σωματείο του κλάδου μας και την ΑΝΑΓΚΗ οι εκπρόσωποι του κλάδου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, δείχνοντας υπεύθυνη και σοβαρή στάση στα ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ του Κλάδου.

Τα αποτελέσματα δείχνουν μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

Γεγονός που δείχνει ότι ο κλάδος προτιμά λύσεις ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ-ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕΣ και τελικά ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ, όχι ατροφικές και αμφιβόλου αποτελέσματος ή απλά επικουρικές των κυρίαρχων πολιτικών του Υπουργείου.

Οφείλουμε να ενεργοποιηθούμε για να υπερασπίσουμε τον κλάδο από υπέρμετρες ευθύνες, το υπέρμετρο άγχος και την επαγγελματική πίεση.

Η παράταξή μας ΑΥΞΗΣΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ, εκλέγοντας δύο μέλη στο ΔΣ και εννέα αντιπροσώπους στην ΠΟΦΕΕ, ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ την προηγούμενη πλειοψηφία με ότι αυτό σημαίνει!

Σαν προοδευτική παράταξη δεσμευόμαστε ότι εμείς και οποίοι συνεργαστούν μαζί μας, θα δράσουμε αγωνιστικά ώστε να απεγκλωβίσουμε τους συναδέλφους μας, τους πελάτες μας, τις οικογένειες μας και τον κοινωνικό μας περίγυρο από την τρέχουσα μίζερη πολιτική της κοινωνικής και οικονομικής φτωχοποίησης και τον κλάδο μας από την απαξίωση.

Αθήνα 15/03/2022

Πηγή