Προγράμματα – Προσκλήσεις

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ψηφιακών τεχνολογιών στη διδακτική πράξη (Επιμόρφωση Β’ επιπέδου ΤΠΕ) Β’ κύκλος

Έχει λήξει

Ολοκληρωμένη επιμόρφωση εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ψηφιακών τεχνολογιών στη διδακτική πράξη.

Θα απευθύνεται σε όλους τους κλάδους εκπαιδευτικών και θα αφορά σε δύο επίπεδα γνώσεων και δεξιοτήτων: α) Εισαγωγική επιμόρφωση στην εκπαιδευτική αξιοποίηση ΤΠΕ (Β1 επίπεδο ΤΠΕ) και β) Προχωρημένη επιμόρφωση για την εκπαιδευτική αξιοποίηση ΤΠΕ στη διδακτική πράξη (Β2 επίπεδο ΤΠΕ), ο συνδυασμός των οποίων θα οδηγεί στην απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων που αντιστοιχούν στην ολοκληρωμένη επιμόρφωση για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ΤΠΕ στη διδακτική πράξη (επιμόρφωση Β’ επιπέδου ΤΠΕ).

Οι συμμετοχές εκπαιδευτικών στην επιμόρφωση θα ανέρχονται συνολικά σε 25.000, κατανεμημένες στα δυο παραπάνω επίπεδα επιμόρφωσης. Την επιμόρφωση θα ακολουθούν διαδικασίες πιστοποίησης των εκπαιδευτικών στις γνώσεις και δεξιότητες που απέκτησαν στην επιμόρφωση. Επιπρόσθετα, θα υλοποιούνται διαδικασίες πιστοποίησης βασικών δεξιοτήτων και γνώσεων ΤΠΕ (Α’ επιπέδου ΤΠΕ), καθώς η πιστοποίηση αυτή αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην επιμόρφωση Β1 επιπέδου ΤΠΕ.

Σε ποιους απευθύνεται

  • Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων – Διόφαντος (ΙΤΥΕ)
  • Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής

Περίοδος υποβολής

από 3/12/2020 έως 1/2/2021

Περιοχή εφαρμογής

Όλη η Ελλάδα

Όροι και προϋποθέσεις

Το Τεχνικό Δελτίο Πράξης (ΤΔΠ), αποτελεί την πρόταση του Δικαιούχου και συμπληρώνεται αποκλειστικά στην …

Προϋπολογισμός

€ 9.602.500

Σχετικά αρχεία

Πηγή