ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τους Βουλευτές του Νομού και Πολιτειακούς παράγοντες της περιοχής μας.

Παρόντες ήταν ο Βουλευτής του ΚΚΕ Α’ Θεσσαλονίκης κ. Δελής, Εκπρόσωποι-Επιστημονικοί συνεργάτες των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης κ.κ. Νοτοπούλου, Γιαννούλη και Θρασκιά.

Επίσης ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου και Αντιπρόεδρος της ΠΕΚΔΜ κ. Αλεξανδρίδης έδωσε το παρόν, ο οποίος είναι μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Θ.

Τέλος το παρόν έδωσαν Εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Κ.Μ. κ. Κίκης, Εκπρόσωπος της Δημάρχου Καλαμαριάς κ. Αράπογλου ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ζαχαρίας Κώστας καθώς και εκπρόσωπος του Δημάρχου Νεάπολης-Συκεών κ. Δανιηλίδη ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Λάζαρος Ωραιόπουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Θ. κ. Φινοκαλιώτης, ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Ε.Θ. κ. Μουτσογιάννης και ο Πρόεδρος της Ο.Β.Σ.Θ. κ. Βαλασίδης.

Στη συνάντηση αναφέρθηκε το βασικό πρόβλημα της διαχρονικής στάσης-απαξίωσης του Υπουργείου Οικονομικών και της Φορολογικής Διοίκησης απέναντι στον Κλάδο των Λογιστών-Φοροτεχνικών με αφορμή τα προβλήματα με τις προθεσμίες της υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος.

Τα προβλήματα αναφέρθηκαν τόσο από το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ., αλλά και από τον Αντιπρόεδρο της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. κ. Σιδερίδη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ν. Χαλκιδικής κ. Τσιανάκα.

Η απόφαση που πάρθηκε στη χθεσινή συνάντηση είναι η σύνταξη ενός κειμένου με τη συνδρομή του Δ.Σ.Θ., η οποία θα παραδοθεί στους παρόντες και εκπροσωπούμενους Βουλευτές, για να κατατεθεί ως τροπολογία στη Βουλή.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αφιέρωσαν το χρόνο τους για να ακούσουν για ακόμη μια φορά τα προβλήματα μας.

Για τους απόντες δυστυχώς ο Κλάδος και τα προβλήματα του φαίνεται πως δεν είναι στις προτεραιότητές τους.

Σε συνέχεια των κινητοποιήσεων μας η Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. καλεί όλους τους συναδέλφους σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης την Παρασκευή 14/06/2024 και ώρα 11:00.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΩΡΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΟΥΖΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 22 – 546 26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ.: 2310/554.073 – FAX: 2310/523.666 www.efeeth.gr, e-mail: [email protected]

Πηγή