ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
(Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.)

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 22 – 546 26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.: 2310/554.073 – FAX: 2310/523.666
www.efeeth.gr,
e-mail:
[email protected]

6,54 εκατ. φορολογικές δηλώσεις σε 100 ημέρες

Πραγματικά είναι απορίας άξιο, ποιος συντάσσει αυτές τις ανακοινώσεις.

Μήπως χρησιμοποιεί AI η ΑΑΔΕ στις ανακοινώσεις της;

Γιατί μόνο τότε δικαιολογείται τέτοιο πολιτικό σφάλμα και απανθρωπιά. Γνωρίζουν πως μέσα στις 100 ημέρες προσμετρούν και τα Σαββατοκύριακα; Θέλουν να μας κοινοποιήσουν και από ποια ώρα μέχρι τι ώρα γινόταν αυτές οι υποβολές;

Αν είναι πραγματικά ανθρώπινος νους τότε πρέπει να υπάρχει φόβος σε όλη την κοινωνία και όχι μόνο στους λογιστές. Γιατί μιλάμε για ένα καθεστώς αποικιοκρατίας, το οποίο ενδιαφέρεται μόνο για το αποτέλεσμα που θα παραδώσει στον βασιλιά και όχι για την σωματική και ψυχική υγεία των σκλάβων.

Μέσα σε αυτές τις 100 ημέρες ακυρώθηκε κάθε αρχή και θεσμός της ελληνικής κοινωνίας, με πρώτο και βασικότερο της οικογένειας. Γιατί κανένας λογιστής δεν είχε την “πολυτέλεια” να περάσει χρόνο με την οικογένεια του και ανταλλάξει όμορφες κουβέντες με τα παιδιά του. Ειδικά η λογίστρια ΜΑΝΑ που είναι άρρηκτα δεμένη με τα παιδιά και είναι ο στυλοβάτης τους. Φυσικά η πιο συχνή ερώτηση από τα παιδιά μας είναι το πότε θα πάμε διακοπές, ή το πότε θα πάμε να τα δούμε, αν τα έχουμε αφήσει σε παππούδες και γιαγιάδες. Άραγε τι εικόνα θα σχηματίσουν αυτά τα παιδιά για την κοινωνία μας όταν:

Μέσα σε αυτές τις 100 ημέρες καταργήθηκε κάθε Εργατικό δίκαιο και κεκτημένο του εργαζόμενου, γιατί απλά έπρεπε να βγει η δουλειά με την υπόδειξη του υπουργείου. Πραγματική παράκληση, κοινοποιήστε γιατί έχετε το θράσος, τις ώρες υποβολών. Προωθείτε την μαύρη εργασία και την εκμετάλλευση του προσωπικού. Φυσικά δεν καταφέρατε να μας δώσετε τις διακοπές που ζητάν οι σύντροφοί μας!!

Μέσα σε αυτές τις 100 ημέρες ήταν αδιανόητο για εργαζόμενους σε λογιστήρια να παρακολουθήσουν κάποιο από Πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, γιατί φυσικά είτε ήταν εξουθενωμένοι είτε ήταν ακόμη στο γραφείο.

Μέσα σε αυτές τις 100 ημέρες επιχειρήσατε να μας αποκόψετε από την Θρησκεία, γιατί και οι ίδιοι το διατείνεστε ότι δούλευαν οι σκλάβοι και τις Κυριακές, άρα που χρόνος για εκκλησιασμό. 6η Αυγούστου σήμερα η Μεταμόρφωση του Σωτήρος, μεγάλη ημέρα για τον ορθόδοξο χριστιανισμό! Μαντέψτε που θα είναι οι λογιστές. Από την Πίστη μας όμως δεν καταφέρατε να μας αποκόψετε, γιατί καθημερινά προσευχόμαστε για κουράγιο, υγεία και ευλογία να σας αντέξουμε.

Μέσα σε αυτές τις 100 ημέρες φυσικά καταργήσατε και Πολιτικά δικαιώματα. Γιατί μόνο σε ένα αυταρχικό καθεστώς με έλλειψη Δημοκρατίας αποφασίζεται, εις βάρος όχι μόνο των λογιστών αλλά και όλης της κοινωνίας, αυθαίρετα το πότε θα ξεκινήσει η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων. Δεν υπάρχει σε καμία άλλη πολιτισμένη χώρα αυτό που επικρατεί στον τόπο μας, και γελοιοποιούμαστε στους ξένους επενδυτές, οι οποίοι δεν μας πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρχει μια τόσο προχειρογραμμένη φορολογική νομοθεσία.

Καταλήγοντας, δεν μιλάμε σήμερα για το χρήμα και το επάγγελμα, μιλάμε για τον ΑΝΘΡΩΠΟ, τα ήθη και τα έθιμα του και τις αρχές του …. που πεθαίνουν!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΩΡΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΟΥΖΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

Πηγή