Συμβάλλοντας στο δυναμικό rebranding της Eurofast Int’l, η Bluemind.gr σχεδίασε τη νέα εικόνα της διαδικτυακής παρουσίας της. Με custom UX/UI design, οn page Search Engine Optimisation (SEO), δυναμικό σχεδιασμό sitemap και σύγχρονα εργαλεία ανάπτυξης της δομής περιεχομένου η Bluemind.gr δημιούργησε μία απόλυτα λειτουργική ιστοσελίδα που προσφέρει ευκολία πλοήγησης στους επισκέπτες της.

Η Eurofast με περισσότερα από 46 χρόνια ιστορικής διαδρομής είναι σήμερα μια δυναμική εταιρεία παροχής οικονομικών, φορολογικών συμβουλών και διαχείρισης μισθοδοσίας επιχειρήσεων με παρουσία σε περισσότερες από 21 πόλεις σε όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή (SEEME) και τη Βαλτική. Τοποθετημένη ως ένας ενιαίος οργανισμός για επενδυτές και εταιρείες που αναζητούν επαγγελματικές υπηρεσίες σε αυτές τις περιοχές, η Eurofast λειτουργεί με πλήρη γραφεία σε στρατηγικές τοποθεσίες όπως Λονδίνο, Αθήνα, Λευκωσία, Σόφια, Βουκουρέστι, Βελιγράδι, Ποντγκόριτσα, Τίρανα, Σκόπια, Ζάγκρεμπ, Λιουμπλιάνα , Μπάνια Λούκα, Σεράγεβο, Κάιρο, Τιφλίδα, Κίεβο, Βίλνιους, Ταλίν και συναφή γραφεία στη Βηρυτό και στο Ερμπίλ.

Οι συνεργασίες της με διεθνή δίκτυα accounting, tax & payroll αποτελούν εγγύηση για τις επιχειρήσεις ότι η συνεργασία τους με τη Eurofast συμβάλλει δυναμικά στην ανάπτυξή τους.

Η αρχή της συνεργασίας με τη Bluemind.gr

Η Eurofast στο πλαίσιο της διαδικασίας ανανέωσης της εταιρικής εικόνας αναζητούσε μία εταιρεία με εμπειρία στις διεθνείς τάσεις και ανάγκες των επιχειρήσεων για χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, που θα μπορούσε να αποτυπώσει με επιτυχία την σύγχρονη εικόνα της, αλλά και θα διέθετε την επάρκεια την τεχνολογική υποδομή για να υποστηρίξει το έργο.  

Η Bluemind.gr με βάση το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, την τεχνολογική επάρκεια και τη διεθνή εμπειρία που διαθέτει μέσα από τις συνεργασίες της με παγκόσμια δίκτυα ανεξάρτητων λογιστικών και συμβουλευτικών εταιρειών, επιλέχθηκε από τη Eurofast για την υλοποίηση του έργου.

Η στρατηγική για την κατασκευή ιστοσελίδας

Οι σχέσεις βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο των επιχειρήσεων παροχής χρηματοοικονομικών συμβουλών, επομένως υιοθετήθηκε μια προσέγγιση με επίκεντρο τον χρήστη ώστε να του προσφερθεί μία ξεχωριστή εμπειρία στην ιστοσελίδα της Eurofast, που ενσωματώνει το πνεύμα της συνεργασίας πελάτη και συμβούλου.

Αξιοποιώντας ένα μείγμα που περιλάμβανε έρευνα των ανταγωνιστών, ανταλλαγή ιδεών με την ομάδα συνεργασίας που είχε την ευθύνη του έργου σε Ελλάδα, Κύπρο, Σερβία, Βουλγαρία, εφαρμογή στρατηγικής σε τεχνικές SEO ως προς τη δομή και απόδοση περιεχομένου, custom UX-UI σχεδιασμό, ευκρινών και εύκολα αντιληπτών call to actions buttons, και μηχανισμών εύκολης αναζήτησης πληροφοριών, η ομάδα της Bluemind.gr συνεργάστηκε με την Eurofast για να δημιουργήσει μία εμπνευσμένη ιστοσελίδα, στην οποία ο επισκέπτης εντοπίζει εύκολα την πληροφορία που αναζητά και άμεσα να μπορεί να επικοινωνήσει με τα κεντρικά γραφεία της Eurofast ή με τα γραφεία της ανά χώρα.

Κατασκευή ιστοσελίδας με στρατηγικό σχεδιασμό

Μέσα από ένα πρόγραμμα συνεργασίας 3 μηνών και ένα άκρως υποστηρικτικό κλίμα, η Bluemind.gr ένωσε τους συναδέλφους γύρω από ένα κοινό όραμα για ένα πρακτικό website που θα περιλάμβανε τη δυναμική και την εμπειρία των στελεχών της Eurofast, την σταθερή επιδίωξη της διοίκησης για άριστη εξυπηρέτηση, την εύκολη ανακάλυψη των γεωγραφικών σημείων που είναι τοποθετημένη η Eurofast, την καλή εμπειρία της επωνυμίας και της ιστορικής φήμης του πελάτη, καθώς και τους χάρτες της πλοήγησης επισκεπτών σε λειτουργίες αναζήτησης.

Η αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογιών στην κατασκευή της ιστοσελίδας για τη Eurofast σε συνδυασμό με την στρατηγική που επιλέχθηκε τελικά από τη διοίκηση του οργανισμού, διευκολύνουν την μετατροπή των επισκεπτών της ιστοσελίδας σε leads.

Χάρη στο στρατηγικό σχεδιασμό της νέας ιστοσελίδας και του πλούσιου ενημερωτικού περιεχομένου, η ορατότητα του ιστότοπου στις μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, Yahoo, Baidu) έχει ενισχυθεί και αυτό προσφέρει ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη Eurofast, που εκφράζεται με περισσότερες επισκέψεις σε κρίσιμες λέξεις-κλειδιά.

Πηγή