Με σταθερά βήματα η διοίκηση της Fresh Line προχωρά προς τον στόχο της για ενίσχυση του δικτύου και της παρουσίας της εταιρείας στην αγορά. Πρόσφατα ανακοίνωσε το άνοιγμα του νέου της pop-up καταστήματος στο Golden Hall.

Όπως επισημαίνει η διοίκηση της Fresh Line  «επεκτείνουμε το δίκτυο της εταιρείας μας και ενισχύουμε την παρουσία του brand, δημιουργώντας ένα χώρο μοναδικής φρέσκιας αισθητικής στον πρώτο όροφο του πλέον πολυτελούς shopping προορισμού».

Ρετρό αλλά ταυτόχρονα σύγχρονο, το νέο κατάστημα φιλοξενεί τα αγαπημένα προϊόντα πολυτελούς περιποίησης. Με κυρίαρχο το κίτρινο χρώμα, σημείο αναφοράς της Fresh Line από το ξεκίνημα της, η νέα εικόνα του καταστήματος δημιουργεί ένα φωτεινό, αισιόδοξο και φιλόξενο χώρο για μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία.

Η Fresh Line ιδρύθηκε το 1992 ως μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση, ξεκινώντας από ένα κατάστημα στην Αθήνα. Πλέον η εταιρεία παράγει περισσότερα από 300 φυσικά καλλυντικά για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα με βάση μια μεγάλη ποικιλία από αιθέρια έλαια, φυτικά εκχυλίσματα, φυσικά βούτυρα και κλινικά αποδεδειγμένα δραστικά συστατικά.

Τι περιλαμβάνει το πλάνο ανάπτυξης

Σήμερα, η ομάδα της Fresh Line αριθμεί περισσότερους από 100 εργαζομένους. Διαθέτει τη δική της μονάδα παραγωγής 6.000 τ.μ. στην Αθήνα και ένα εκτεταμένο δίκτυο 250 σημείων πώλησης σε 12 χώρες με αφοσιωμένους φίλους σε όλο τον κόσμο.

Στόχος της διοίκησης της εταιρείας είναι η Fresh Line να γίνει ο #1 leader του φυσικού καλλυντικού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το πλάνο ανάπτυξης περιλαμβάνει επίσης τη δημιουργία προϊόντων που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην αγορά. Η εταιρεία προωθεί το λανσάρισμα νέων κωδικών, με καινοτόμα συστατικά και νέες eco friendly συσκευασίες, ακολουθώντας τις τάσεις αλλά και όσα μας ζητούν οι καταναλωτές της.

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, η εταιρεία παραμένει πιστή στην αποστολή της να μετατρέπει τα δώρα της ελληνικής γης, όπως λένε τα στελέχη της, σε προϊόντα περιποίησης σώματος, μαλλιών και προσώπου, με υψηλά ποσοστά φυσικότητας και αρώματα που ξυπνούν συναισθήματα και μνήμες. Αμέτρητες προτάσεις δώρων μετατρέπουν κάθε στιγμή σε μια ευκαιρία να μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας τα πιο όμορφα συναισθήματα.

«Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το νέο μας κατάστημα για να ανακαλύψετε τα προϊόντα μας και να απολαύσετε μια ολοκληρωμένη θετική εμπειρία πολυτελούς περιποίησης. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην επέκταση της πτέρυγας του 1ου ορόφου του εμπορικού κέντρου», προτρέπουν οι άνθρωποι της Fresh Line.

Πηγή