ΟΕΕ
https://oe-e.gr/

Στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης: με τίτλο «Ολοκληρωμένες Παρεμβάσεις Συμβουλευτικής Υποστήριξης, Κατάρτισης και Πιστοποίησης για την επαγγελματική ενδυνάμωση ανέργων χαμηλών εκπαιδευτικών προσόντων σε θύλακες ανεργίας από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΟΕΕ)» (MIS 6016662, προηγούμενο MIS 5180681) ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου υποβαλλόμενων αιτήσεων που ήταν ορθά συμπληρωμένες και κατατέθηκαν με πλήρη τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έως 6 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 12:00.

Σκοπός της δράσης είναι η παροχή υπηρεσιών εξατομικευμένης συμβουλευτικής, θεωρητικής κατάρτισης και πιστοποίησης γνώσεων σε δύο χιλιάδες τριακόσια τριάντα εννιά (2.339) ανέργους στη Δυτική Μακεδονία, τη Πελοπόννησο, τα Ιόνια Νησιά, τη Κρήτη, το Βόρειο Αιγαίο και τη Στερεά Ελλάδα), με έμφαση στις περιοχές που ο δείκτης επιβάρυνσης ανεργίας είναι αυξημένος και διαμορφώνουν θύλακες ανεργίας.

Ως αποτέλεσμα της παραπάνω διαδικασίας, συγκροτείται προσωρινός πίνακας επιτυχόντων κατά φθίνουσα σειρά και απορριφθέντων. Οι μη επιλεγέντες ωφελούμενοι έχουν το δικαίωμα υποβολής αντιρρήσεων εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριών (3) ημερών από την επόμενη της δημοσίευσης του προσωρινού Μητρώου Ωφελούμενων στην ειδική ιστοσελίδα του https://apko11.oe-e.gr/. Οι αντιρρήσεις αποστέλλονται μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], συνοδευόμενες από τον κωδικό της αίτησης (ΚΑΥΑΣ) καθώς και τον λόγο της ένστασής τους. Μετά τη λήξη της υποβολής τυχόν ενστάσεων και κατόπιν τον έλεγχο αυτών που θα υποβληθούν, συντάσσεται και αναρτάται το «Οριστικό Μητρώο Ωφελούμενων».

Σημειώνεται ότι η  παρούσα Πρόσκληση θα παραμείνει εν ισχύ σε όλη τη διάρκεια της δράσης, μέχρι τη συμπλήρωση ικανού αριθμού επιτυχόντων και επιλαχόντων υποψηφίων με σκοπό τη πλήρωση των θέσεων (2.339) .
Υπενθυμίζεται ότι όσοι/όσες επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση στο Πρόγραμμα, μπορούν μέσω  της σελίδας του Προγράμματος: https://apko11.oe-e.gr/

Για να δείτε τον πίνακα των υποψήφιων ωφελούμενων πατήστε εδώ.

Πηγή