Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στο επίκεντρο μιας διαφημιστικής καμπάνιας για μια βαλίτσα Louis Vuitton, στην οποία αναρωτιέται για το μέλλον του. Ενώ τα ερωτήματα σχετικά με την ανανέωση στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι πολλά, είναι αδύνατο να μη γίνει σύνδεση της διαφήμισης με την προσωπική κατάστασή του στο σύλλογο.

«Για μένα, η Horizon (σ.σ. το όνομα της βαλίτσας) σημαίνει να κοιτάζω το μέλλον, να πετάω, να αφήνω τον εαυτό μου να παρασυρθεί από τη φαντασία μου», λέει ο Μέσι μπροστά στην κάμερα.

«Μου αρέσει να τη χρησιμοποιώ (τη βαλίτσα). Δεν έχω ιδέα τι με περιμένει, τι μου επιφυλάσσει το μέλλον. Μου αρέσει να φαντάζομαι, να φαντάζομαι τι θα μπορούσε να συμβεί, αλλά δεν ξέρω απολύτως τι μου επιφυλάσσει το μέλλον Αυτό που πρέπει να συμβεί θα γίνει σύμφωνα με το θέλημα του Θεού».

Η φίρμα πολυτελείας δεν διευκρινίζει την ημερομηνία των γυρισμάτων αυτού του κλιπ, το οποίο μπορεί να έγινε πριν από αρκετούς μήνες, όταν το μέλλον του «Ψύλλου» δεν βρισκόταν ακόμα στο επίκεντρο της προσοχής.

Όπως ανέφερε το RMC Sport πριν από δέκα ημέρες, ο Μέσι δεν θα είναι Παριζιάνος την επόμενη σεζόν εκτός κι αν υπάρξει μεγάλη ανατροπή. Αν η διοίκηση του συλλόγου δεν ανατρέψει τα δεδομένα αποφασίζοντας να θέσει ως προτεραιότητα την ανανέωση του Μέσι, το μέλλον του Αργεντινού δεν θα γραφτεί στη γαλλική πρωτεύουσα…

naftemporiki.gr 

Πηγή