Προγράμματα – Προσκλήσεις

Παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών υγείας κατ’ οίκον προς ευπαθείς ομάδες της περιοχής παρέμβασης (ΟΧΕ Μάνης)

Αναμένεται

Παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης κατ’ οίκον σε άτομα ευπαθών ομάδων ορεινών και δυσπρόσιτων περιοχών, ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής τους και να παραμείνουν αυτόνομα, ισότιμα και ενεργά μέλη του κοινωνικού συνόλου. Σημαντική ωφέλεια της δράσης είναι η απαλλαγή από την επίπονη διαδικασία επίσκεψης σε νοσηλευτική μονάδα, των ηλικιωμένων και χρόνια πασχόντων χαμηλού εισοδήματος σε απομακρυσμένες περιοχές κατοίκων των Δήμων της Ανατολικής και Δυτικής Μάνης, για πρωτοβάθμια περίθαλψη και φροντίδα.

Ωφελούμενοι της δράσης θα είναι 200 κάτοικοι της περιοχής παρέμβασης, που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ορεινών και δυσπρόσιτων περιοχών των Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Μάνης και που αντιμετωπίζουν δυσκολίες μετακίνησης και πρόσβασης σε βασικές υπηρεσίες υγείας.

Σε ποιους απευθύνεται

  • Δήμος Ανατολικής Μάνης
  • Δήμος Δυτικής Μάνης

Περίοδος υποβολής

από 14/3/2022 έως 15/4/2022

Σε περιπτώσεις εγγράφων, για τα οποία δεν είναι τεχνικά εφικτή η ηλεκτρονική επισύναψη/υποβολή (π.χ. χάρτες, σχέδια, κλπ), ο δικαιούχος υποχρεούται να τα αποστείλει στην «ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» στη διεύθυνση Αλεξάνδρου Σούτσου 35, Τρίπολη 221 32 εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής της πρότασης από τον Δικαιούχο. Δεν θα γίνονται δεκτές προτάσεις εκτός των ανωτέρω προθεσμιών.

Περιοχή εφαρμογής

Περιφέρεια Πελοποννήσου

Όροι και προϋποθέσεις

Το Τεχνικό Δελτίο Πράξης (ΤΔΠ), αποτελεί την πρόταση του Δικαιούχου και συμπληρώνεται αποκλειστικά στην …

Προϋπολογισμός

€ 400.000

Σχετικά αρχεία

Πηγή