Σε αυξήσεις και παροχές ύψους 6,7 εκατ. ευρώ για όλους τους εργαζομένους της προχωρεί η Lidl Ελλάς, «ως επιβράβευση για τη συλλογική προσπάθεια και συνεισφορά τους κατά το προηγούμενο οικονομικό έτος».

Η ενίσχυση αυτή έρχεται να προστεθεί σε ένα πακέτο παροχών συνολικής αξίας 2 εκατ. ευρώ που ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάιο και έχει ήδη υλοποιηθεί, όσο και στο ήδη υπάρχον ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και παροχών της εταιρείας.

«Αντιμετωπίζουμε μια ακόμα ιδιαίτερη χρονιά. Για ακόμη μια φορά, καλούμαστε να εργαστούμε όλες και όλοι μαζί, με τον μοναδικό τρόπο που χαρακτηρίζει την ομάδα της Lidl Ελλάς, με εμπιστοσύνη, αισιοδοξία, φιλοδοξία, δικαιοσύνη και ομαδικότητα, κάτω από τις πιο απαιτητικές συνθήκες, ώστε να προσφέρουμε στους καταναλωτές προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς» δήλωσε σχετικά ο Martin Brandenburger, Πρόεδρος Διοίκησης της Lidl Ελλάς.

«Στη Lidl Ελλάς οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά. Και η εταιρεία αποδεικνύει έμπρακτα, για μία ακόμη φορά, την αφοσίωση και τις συνεχείς επενδύσεις με επίκεντρο τους ανθρώπους της. Για αυτό και παραμένει Κορυφαίος Εργοδότης για 7η συνεχόμενη χρονιά», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Πηγή