Τα νέα του ΕΣΠΑ

Δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση για το νέο Πρόγραμμα Συνεργασίας INTERREG VI-A “Greece-Bulgaria 2021-2027”

15/12/2020

Στο πλαίσιο σχεδιασμού του νέου Προγράμματος Συνεργασίας Interreg VI-A “Greece-Bulgaria 2021-2027” διενεργείται ευρεία δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση μέσω ερωτηματολογίου (στα ελληνικά).

Ως πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας, ο σχεδιασμός του Προγράμματος Interreg VI-A “Greece-Bulgaria 2021-2027”  κατεξοχήν αποτελεί αντικείμενο της ευρύτερης δυνατής συμμετοχής των τοπικών φορέων και γι’ αυτό το λόγο ξεκινά η δημόσια διαβούλευση, με πρώτο βήμα την αποστολή του συνημμένου ερωτηματολογίου για να αποτυπωθούν οι απόψεις, εκτιμήσεις, κατευθύνσεις και γενικές προτάσεις των φορέων.
Μετά την ολοκλήρωση του, σε δεύτερο βήμα, θα ζητηθεί από τους φορείς να εξειδικεύσουν τις προτάσεις τους.

Σκοπός του Προγράμματος είναι η ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων και της κοινωνίας των πολιτών εκατέρωθεν των συνόρων Ελλάδας-Βουλγαρίας για την από κοινού προώθηση της ανάπτυξης της περιοχής. Η περιοχή περιλαμβάνει:

  • Επτά Περιφερειακές Ενότητες στην ελληνική πλευρά: Έβρου, Ξάνθη, Ροδόπης, Δράμας, Καβάλας, Σερρών και Θεσσαλονίκης
  • Τέσσερις Περιφέρειες στη βουλγαρική πλευρά: Μπλαγκόεβγκραντ, Xάσκοβο, Σμόλιαν και Κάρτζαλι.

Σας παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο, να δημοσιεύσετε τον σύνδεσμο του ερωτηματολογίου στον επίσημο ιστότοπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του φορέα σας για περαιτέρω διάχυση και να προωθήσετε το ερωτηματολόγιο σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο / φορέα της επιλέξιμης περιοχής του Προγράμματος που θα μπορούσε να συνεισφέρει στην έρευνά μας.

Στα Σχετικά αρχεία θα βρείτε  μια σύντομη εισαγωγή για το Πρόγραμμα και το ερωτηματολόγιο, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Είδος

Σχετικά αρχεία

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 15/12/2020

Πηγή