ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 42- 46 ΑΘΗΝΑ,Τ.Κ.10434,
ΤΗΛ.: 2108224111- 2108834483

http://www.efeea.gr
e-mail: [email protected]

Χαιρετίζουμε τις εκατοντάδες συναδέλφους λογιστές φοροτεχνικούς, που παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που κάλεσε η ΕΦΕΕΑ στις 12/4/2024 έξω από το υπουργείο Οικονομικών, για τα οξυμένα κλαδικά προβλήματα.

Χαιρετίζουμε τις ενώσεις λογιστών φοροτεχνικών, απ όλη τη χώρα, που ένωσαν τη φωνή τους μαζί μας, είτε παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση, είτε εκδήλωσαν με το δικό τους τρόπο την αντίδραση τους στα σοβαρά προβλήματα που έχει ο κλάδος, σε συνδυασμό με την κυβερνητική αδιαφορία.

Το πλαίσιο αιτημάτων του προέβαλε η ένωση μας αγκαλιάζει μεγάλο μέρος των αυτοαπασχολουμένων λογιστών όλης της χώρας. Όλο και περισσότεροι λογιστές και ενώσεις βλέπουν ότι η επίλυση των προβλημάτων μας περνάει κι από τη δική τους συμμετοχή. Οι συνθήκες επιβάλλουν πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή και δράση.

Μπροστά στα μεγάλα προβλήματα, επίκαιρα και διαχρονικά που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας, η ενότητα είναι πρωταρχικό μας καθήκον.

Αυτό που χρειάζεται ο κλάδος δεν είναι η επιλογή ατομικών διαδρομών, ούτε η έκφραση αγανάκτησης στα social media αλλά η μαζική συμμετοχή στις ενώσεις, η οργανωμένη δράση και η διαμόρφωση άλλου συσχετισμού στα συνδικαλιστικά όργανα.

Με αυτά τα «όπλα» θα προχωρήσουμε από δω και πέρα.

Η ΕΦΕΕΑ, θα αναλάβει νέες πρωτοβουλίες συντονισμού της δράσης μας με τις άλλες ενώσεις, στην προοπτική της κλιμάκωσης του αγώνα.



Καλούμε τους λογιστές να πυκνώσουν τις γραμμές της ΕΦΕΕΑ και των άλλων ενώσεων να δυναμώσουν οι αγωνιστικές φωνές και διεκδικήσεις.




Συντονίζουμε τη δράση μας με τις επαγγελματικές οργανώσεις των πελατών μας και των μισθωτών συναδέλφων μας.

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση του Υπουργείου Οικονομικών και της ΑΑΔΕ, να αρνηθούν να δεχτούν αντιπροσωπία του ΔΣ, προβάλλοντας αστήρικτες δικαιολογίες, πάρα το γεγονός ότι έγκαιρα είχαν ενημερωθεί.

Η στάση αυτή της κυβέρνησης αποτελεί συνέχεια στην απαξιωτική συμπεριφορά απέναντι στους λογιστές. Η συνέχεια του αγώνα μας είναι δεδομένη.

Εκτός από τα ιδιαίτερα κλαδικά προβλήματα που έχουμε εκτενώς διατυπώσει και αναλύσει, αντιμετωπίζουμε και τα γενικότερα προβλήματα ως πολίτες αυτής της χώρας, .όπως η ακρίβεια, η βαριά φορολογία, το συνταξιοδοτικό, οι πλειστηριασμοί και πολλά ακόμα είναι και δικά μας προβλήματα

Γι’ αυτό

Συμμετέχουμε μαζί με όλο το λαό, στο απεργιακό συλλαλητήριο στις 17/4/2024.




Να είμαστε όλοι εκεί!

Ο Πρόεδρος
Παύλος Αποστόλου


Η Γενική Γραμματέας
Αναστασία Αναστασίου

Πηγή